Αρχική Σελίδα Νέα

Έκρηξη κλιματισμού, ο κίνδυνος που δεν πρέπει να αγνοηθεί

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Εμπορικό κλιματιστικό μηχάνημα σκηνών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Εμπορικό κλιματιστικό μηχάνημα σκηνών για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι τακτοποιήσεις τελειοποιούν και σε μια καλή τιμή.

—— Ananda Μ Ananda

Πολύ συμπαθητικοί να έχουμε έναν έναν τέτοιους καλούς φίλο και μια επιχείρηση partner.hope θα μπορούσαμε να κάνουμε το φωτεινότερο μέλλον στο επαγγελματικό ταξίδι μας.

—— Srithar Rajan

COem κατάλληλος σε μια άριστη τιμή. Φτηνότερος από το τοπικό σπίτι μερών

—— Yassine Ramitec

Ευχαριστώ πολύ για την παρουσίαση της ανησυχίας σχετικά με την επίσκεψή μας στο εργοστάσιό σας. Ελπίδα να συναντηθούν σύντομα και ελπίζοντας μια μακροχρόνια επιχειρησιακή σχέση με σας και την επιχείρησή σας.

—— Fida Husain

καλοφτιαγμένος, εύκολος να εγκαταστήσει

—— Saber Ali

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Έκρηξη κλιματισμού, ο κίνδυνος που δεν πρέπει να αγνοηθεί
Έκρηξη κλιματισμού, ο κίνδυνος που δεν πρέπει να αγνοηθεί

Πρόσφατα, υπήρξε ένας κλονισμός του κλιματισμού που γίνεται μια «βόμβα» σε ένα γεγονός σε Shandong. Γίνεται κατανοητό ότι μετά από την έκρηξη, η σκηνή ήταν βρωμίζει, και ο ολόκληρος τόπος συναντήσεως γεγονότος ήταν επίσης ένα κομμάτι, η εσωτερική μονάδα έκαψε μόνο το σωλήνα χαλκού, είναι πολύ επικίνδυνο.

 

Κάθε καλοκαίρι είναι η μέγιστη εποχή για την εγκατάσταση και τη χρήση των κλιματιστικών μηχανημάτων. Κατά την διάρκεια της χρήσης, οι ειδήσεις της «έκρηξης κλιματισμού» έχουν αναφερθεί συχνά τα τελευταία χρόνια. Γιατί το κλιματιστικό μηχάνημα εκρήγνυται; Ποιοι είναι οι λόγοι; Στην πραγματικότητα, τα κλιματιστικά μηχανήματα είναι μόνο κατάλληλα εάν εγκαθίστανται. Είναι πολύ ασφαλές να χρησιμοποιήσει.

 

Έκρηξη κλιματισμού, ο κίνδυνος που δεν πρέπει να αγνοηθεί

 

Η καθημερινή χρήση πρέπει να δώσει την προσοχή για να αποφύγει τους κινδύνους γύρω από:

1. Μην αφήστε το κλιματιστικό μηχάνημα κοντά να ανοίξει πυρ κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.

2. Κατά την καθαρισμό της εμφάνισης του κλιματιστικού μηχανήματος, μην χρησιμοποιήστε το οινόπνευμα για να σκουπίσετε το κλιματιστικό μηχάνημα αμέσως. Επειδή το σημείο ανάφλεξης του οινοπνεύματος είναι σχετικά χαμηλό, εάν ενεργοποιείται αμέσως μετά από τον καθαρισμό, ο ηλεκτρικός σπινθήρας που παράγεται από τον πίνακα κυκλωμάτων θα αναφλέξει το οινόπνευμα στην έναρξη.

3, όταν υπάρχει ένα πρόβλημα με το κλιματιστικό μηχάνημα, δεν αποσυνθέτουν τυφλά τη μηχανή για την επισκευή, συστήνεται να βρεθεί ένας επαγγελματικός κύριος για να επισκεφτεί.

 

Φυσικά, όταν αγοράζουμε τον κλιματισμό, πρέπει επίσης να επιλέξουμε την ποιότητα του κλιματισμού που εξασφαλίζει.

 

Έκρηξη κλιματισμού, ο κίνδυνος που δεν πρέπει να αγνοηθεί

Το καλοκαίρι, οι δραστηριότητες στους υπαίθριους τόπους συναντήσεως είναι οι σημαντικότερες. Το Drez έχει ειδικευτεί στην έρευνα και την ανάπτυξη των υπαίθριων κλιματιστικών μηχανημάτων για περισσότερο από δέκα έτη. Έχει λάβει τις διάφορες πιστοποιήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στην τεχνολογία. Στην Κίνα, είναι ένας συνεργάτης του μεγάλης κλίμακας κλιματισμού γεγονότος που μισθώνει, και επιλέγει τα υπαίθρια κλιματιστικά μηχανήματα Drez που πρόκειται να επιλέξει την εγγύηση ασφάλειας.

Χρόνος μπαρ : 2019-07-05 15:57:24 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Drez Exhibition Co., Ltd.

Τηλ.:: 86-20-8117-6236

Φαξ: 86-20-3417-5963

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)