Send Message
Αρχική Σελίδα

DREZ (Guangzhou) Intelligent Technology Co., Ltd.

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Co. έκθεσης Drez Guangzhou, ΕΠΕ

 

Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, νοικιάζουμε & εξάγουμε.

Η Co. έκθεσης Drez Guangzhou, ΕΠΕ που βρίσκεται σε Guangzhou, Κίνα, είναι ειδικευμένη στην παροχή των περιεκτικών λύσεων που καλύπτουν την κατασκευή, τις πωλήσεις, τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες των συστημάτων κλιματισμού, τις σκηνές γεγονότος και τον εξοπλισμό πορίσματος για τις μεγάλης κλίμακας δραστηριότητες, την έκθεση, και τα αθλητικά παιχνίδια, κ.λπ. Κατά την τελευταία δεκαετία, Drez ως ηγέτης πρωτοπόρων σε αυτήν την βιομηχανία έχει γίνει ο ταχύτατης ανάπτυξης και μεγαλύτεροι εξοπλισμός και η εταιρεία υπηρεσιών. Με χιλιάδες προγράμματα στην πίστωσή μας από το 2006 έχουμε συσσωρεύσει έναν πλούτο της εμπειρίας βιομηχανίας.

Τα προϊόντα Drez περιλαμβάνουν τις μονάδες κλιματισμού, νέο συσκευασμένο κλιματιστικό μηχάνημα, συσκευασμένο κλιματιστικό μηχάνημα, διοχέτευσαν το κλιματιστικό μηχάνημα, φορητό κλιματιστικό μηχάνημα, οριζόντιο φορητό κλιματιστικό μηχάνημα, εμπορικό κλιματιστικό μηχάνημα Ductable, συσκευασμένο βιομηχανικό κλιματιστικό μηχάνημα HVAC, ο cOem και η υπηρεσία προσαρμογής είναι διαθέσιμοι. Το Drez είναι δεσμευμένο στην παροχή των πελατών την επαγγελματική πλήρη υπηρεσία των λύσεων εναλλασσόμενου ρεύματος, και τα επί παραγγελία συστήματα προσαρμόζονται ακριβώς στις ανάγκες κάθε πελάτη.

 

Τα κλιματιστικά μηχανήματα Drez χρησιμοποιούνται ευρέως για τα διάφορα είδη εσωτερικού - υπαίθρια γεγονότα, όπως οι εμπορικές δραστηριότητες, οι επιδείξεις, τα σαλόνια εμπορικών συναλλαγών, οι δεξιώσεις γάμου, οι εορτασμοί φεστιβάλ, τα αθλητικά παιχνίδια, η αποθήκη εμπορευμάτων, τα θρησκευτικά γεγονότα και άλλες σκηνές γεγονότος, το κοστούμι κ.λπ. για τα διάφορα είδη τόπων συναντήσεως, όπως το δικαστήριο τσιμέντου, το έδαφος χλόης, το γήινο έδαφος, η παραλία άμμου, η κλίση, η γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση κ.λπ. με τις σκηνές, τέλεια αντιστοιχία με τον τοίχο PVC, τον τοίχο τοίχων ABS και γυαλιού και άλλα είδη σκηνών. Το μοναδικό σχέδιό μας, κάνει το κλιματιστικό μηχάνημα περισσότερη ευκολία που εγκαθιστά, μπορεί έτοιμη προς χρήση και 20-μικρή εγκατάσταση, πελάτες βοήθειας να κερδίσει δαπάνες μεταφορών, χρονικές δαπάνες, κόστη εργασίας και ακριβές δαπάνες αερίου.


Στηργμένος στην επαγγελματική βάση παραγωγής σε Guangzhou, τα προϊόντα Drez έχουν περάσει τις διεθνείς υψηλότερες ποιοτικές πιστοποιήσεις όπως το πιστοποιητικό SASO από INTERTEK, πιστοποιητικό CE, επιχειρηματική πιστοποίηση TÜV SÜD, πιστοποιητικό του διπλώματος ευρεσιτεχνίας σχεδίου, πιστοποιητικό του διπλώματος ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης. Επιδιώκουμε να αναγνωριστούμε ως αρχαιότερος σφαιρικός πόρος για τις καινοτόμες λύσεις κλιματιστικών μηχανημάτων που επιτρέπουν την επιτυχία αποστολής. Παρέχουμε όχι μόνο τα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, αλλά και τις με το κλειδί στο χέρι λύσεις γεγονότος, που καλύπτουν τις υπαίθριες συσκευασμένες μονάδες εναλλασσόμενου ρεύματος γεγονότος και τις εσωτερικές κεντρικές λύσεις HVAC. 

Η ομάδα μας είναι οι όλοι καλά εκπαιδευμένοι επαγγελματίες. Με τους πεπειραμένους μηχανικούς Ε&Α, την αφιερωμένη QC αυστηρής και πραγματικής διαχείριση ομάδων, ειλικρινείς φροντίζοντας υπηρεσίες, στοχεύουμε να δημιουργήσουμε το ΝΟ 1 εμπορικό σήμα λύσης κλιματισμού για τις εκθέσεις, τις εσωτερικές και υπαίθριες δραστηριότητες. Το Drez ιδρύθηκε στη φιλοσοφία «της ποιότητας, της αποτελεσματικότητας και της καινοτομίας». Αυτές οι αρχές ακολουθούνται ακόμα σήμερα και στις δεκαετίες επόμενες.

Τα προϊόντα μας έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Νότια Αμερική και άλλες περιοχές για ποικίλες βιομηχανίες και δραστηριότητες, όπως τις αθλητικές εκδηλώσεις, τις ενάρξεις προϊόντων, τις συνόδους αυτόγραφου προσωπικοτήτων, τις εκθέσεις και τα κόμματα κ.λπ. Όλα αυτά τα επιτυχή προγράμματα αποδεικνύουν Drez η οδήγηση και το mostreliable εμπορικό εμπορικό σήμα κλιματισμού. Ο τελικός σκοπός μας είναι η ικανοποίησή σας.

 

Σκηνή Drez - τα εξειδικευμένα συσκευασμένα προϊόντα σειράς κλιματιστικών μηχανημάτων έχουν επαναπροσδιορίσει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα κλιματιστικών μηχανημάτων που χρησιμοποιούνται για τις υπαίθριες σκηνές γεγονότος. Επιπλέον, όχι μόνο στη χρήση στην Κίνα, στοχεύουμε επίσης να φέρουμε αυτό νέα ευνοημένα προϊόντα στους χρήστες γεγονότος A/$l*c παγκοσμίως, συμβάλλοντας την τεχνολογία κλιματισμού μας για να καταστήσουμε αυτήν την ολόκληρη βιομηχανία γεγονότων καλύτερη και να αυξηθούμε γρηγορότερα!

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Co. έκθεσης Drez Guangzhou, ΕΠΕ που βρίσκεται σε Guangzhou, Κίνα. Από το 1998, ο ιδρυτής μας έχει ξεκινήσει την επιχείρηση ενοικίου κλιματιστικών μηχανημάτων ενώ η κύρια επιχείρηση είναι εγχώριες πωλήσεις κλιματιστικών μηχανημάτων Guangdong, Κίνα, αρχίζοντας από την εμπορική & βιομηχανική επιχείρηση ενοικίου κλιματιστικών μηχανημάτων, βαθμιαία αυξανόμενος στην ΟΜΆΔΑ DREZ που συνδυάζεται με την Ε&Α τεχνολογίας ψύξης, κατασκευή κλιματιστικών μηχανημάτων, εξαγωγή και υπηρεσίες έκθεσης.

 

Με την επιχείρηση ενοικίου που επεκτείνεται συνεχώς, έχουμε εφαρμόσει τα εμπορικά και βιομηχανικά κλιματιστικά μηχανήματα για το μίσθωμα στα μεγάλα προγράμματα σε έναν μεγαλύτερης κλίμακας ολόκληρης της περιοχής της Κίνας, και ο τομέας ενοικίου άρχισε να εστιάζει στα ακμάζοντα υπαίθρια γεγονότα, ειδικά γεγονότα με τις σκηνές.


Στηργμένος στην επαγγελματική βάση παραγωγής σε Guangzhou, τα προϊόντα Drez έχουν περάσει τις διεθνείς υψηλότερες ποιοτικές πιστοποιήσεις όπως το πιστοποιητικό SASO από INTERTEK, πιστοποιητικό CE, επιχειρηματική πιστοποίηση TÜV SÜD, πιστοποιητικό του διπλώματος ευρεσιτεχνίας σχεδίου, πιστοποιητικό του διπλώματος ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης. 

 

Τα προϊόντα μας έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Νότια Αμερική και άλλες περιοχές για ποικίλες βιομηχανίες και δραστηριότητες, όπως οι αθλητικές εκδηλώσεις, οι ενάρξεις προϊόντων, οι σύνοδοι αυτόγραφου προσωπικοτήτων, οι εκθέσεις και τα κόμματα, κ.λπ. Όλα αυτά τα επιτυχή προγράμματα αποδεικνύουν Drez η οδήγηση και το mostreliable εμπορικό εμπορικό σήμα κλιματισμού. Ο τελικός σκοπός μας είναι η ικανοποίησή σας.

 

Σκηνή Drez - τα εξειδικευμένα συσκευασμένα προϊόντα σειράς κλιματιστικών μηχανημάτων έχουν επαναπροσδιορίσει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα κλιματιστικών μηχανημάτων που χρησιμοποιούνται για τις υπαίθριες σκηνές γεγονότος. Επιπλέον, όχι μόνο στη χρήση στην Κίνα, στοχεύουμε επίσης να φέρουμε αυτό νέα ευνοημένα προϊόντα στους χρήστες γεγονότος A/$l*c παγκοσμίως, συμβάλλοντας την τεχνολογία κλιματισμού μας για να καταστήσουμε αυτήν την ολόκληρη βιομηχανία γεγονότων καλύτερη και να αυξηθούμε γρηγορότερα!

DREZ (Guangzhou) Intelligent Technology Co., Ltd. DREZ (Guangzhou) Intelligent Technology Co., Ltd. DREZ (Guangzhou) Intelligent Technology Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : DREZ

Αριθμός Υπαλλήλων : 60~86

Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-4500000

Ιδρύθηκε Έτος : 2014

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Εμπορικό κλιματιστικό μηχάνημα σκηνών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Εμπορικό κλιματιστικό μηχάνημα σκηνών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Εμπορικό κλιματιστικό μηχάνημα σκηνών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Εμπορικό κλιματιστικό μηχάνημα σκηνών για τις πωλήσεις